Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη

Πώς να κάνεις διακοπές χωρίς κινητό (vids)

Ο Nescafé Frappé στέλνει μια παρέα σε ένα νησί χωρίς Interrnet, GPS, ή κινητά τηλέφωνα και τους βάζει συγκεκριμένες αποστολές. Και αυτό είναι το αποτέλεσμα όπως το κατέγραψε η κάμερα.



Φαντάσου τις τέλειες διακοπές.
Ωραία, τώρα πέτα το κινητό.
Τι εννοείς δεν μπορείς να βρεις το ξενοδοχείο σου, να βγάλεις την τέλεια σέλφι, να βάλεις ξυπνητήρι και να βρεις τους φίλους σου που έχασες στα στενά του νησιού;
Κάποιοι τα κατάφεραν.

Ο Nescafé Frappé για να γιορτάσει τα 60 καλοκαίρια από την ανακάλυψή του, αποφάσισε να στείλει μία τυχερή παρέα «Ταξίδι στο Χρόνο», με στόχο να δείξει πως παρόλο που η ζωή ήταν πιο μπερδεμένη χωρίς την τεχνολογία, υπάρχει μία μορφή επικοινωνίας τόσο προηγμένη, αποτελεσματική και ελεύθερη, που ξεπερνά τα εμπόδια: ο Nescafé Frappé.
Έτσι, μια παρέα 5 νέων έφυγε για τη Σκόπελο κρατώντας μόνο τα απαραίτητα: Nescafé Frappé, ατελείωτη ενέργεια και διάθεση για παιχνίδι.
Η μοναδική συμφωνία ήταν να αποχωριστούν οποιαδήποτε τεχνολογική συσκευή είχαν στα υπάρχοντά τους! Η παρέα έκλεισε εισιτήρια και ξενοδοχείο έχοντας στη διάθεσή της μόνο ένα σταθερό τηλέφωνο και δήλωσε ευθαρσώς: «Challenge accepted».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Now HellasMagazine Gr

Αξίζει ...